Biografija

Kada govorimo o talentima u usponu, Peter Portman je ime koje je sve više i više uključeno u svetsku muzičku scenu, ostavši napola u starom I zakoračivsi napola u novi zvuk. Stvorivši fuziju energije I emocije, Peter Portman je potvrdio, još u ranom dobu, da može stajati čvrsto na zemlji, ali ipak posedovati i takmičarski duh. Jedan od njegovih uspeha je pobeda na regionalnom MTV Adria DJ takmičenju.

Vrteći smelo on uvek iznenađuje publiku na podijumu i istovremeno ih čini zadovoljnim zahvaljujući pažljivom odabiru haus i tehno muzike koja objedinjuje svetsku kulturu kroz nezaboravni zvuk i melodiju.

Nakon otklanjanja svih prepreka i uplivavanja u svoju muzičku karijeru, Peter Portman zasniva svoje produkcijsko ime iza pseudonima kao sto su Petru i Little P tokom čega jos uvek eksperimentiše sa žanrovima. Kao DJ, njegove različite tehnike su ga dovele do toga da radi rame uz rame sa KiNK, Ten Walls, Darius Syrossian, Victor Ruiz, Nick Curly, Philipp Straub i mnogim drugim kolegama.

Njegova najzapaženija izdanja Patent Skillz, Parabola, Neptun City kao i mnoga druga podržana su od strane UMEK, Wax Worx, Sam Paganini, John Belk, Calavera & Manya itd.

Koncentrišući se na muzicki odabir i produkciju, Peter Portman je ime koje ce biti traženo u narednim godinama.

Galerija: